2022.03.24.

Az élet színei:
A Mariana kézműves ékszerek elkísérnek az oltárhoz és még azon túl is

Az életet teljes színeiben kell megélni, telve energiával, lendülettel és hatalmas lélekkel – vallja a Mariana ékszerek tervezője. Az izraeli márka huszonnégy évvel ezelőtt debütált az ékszerpiacon és egyediségének, játékos sokszínűségének, valamint magas minőségű alapanyaghasználatának köszönhetően irigylésre méltó sebességgel hódította meg az amerikai, japán ausztrál és európai országokat. Köztük Magyarországot is, ahol a menyasszonyok, hölgyek, nagymamák, kislányok és fiatal nők is örömmel időznek el a kézműves ékszerkollekciók bűvöletében.

Kézműves ékszerek egyenesen Izraelből, a Mariana több mint két évtizede szolgáltatja a szebbnél-szebb és színesebbnél-színesebb ékszerkollekciókat világszerte. A hazai ékszerpiac egyik üde színfoltja mindenféle korosztályt kiszolgál kezdve a kislányoktól, a fiatal nőkön át egészen az érett hölgyekig. Az ékszerekért épp úgy rajonganak menyasszonyok, mint ékszergyűjtők, az élet színeit élvezők és a természet szerelmesei. Utóbbi ugyanis az izraeli márka fő ihletőforrása, hiszen a természet,- akárcsak az ékszerek, – sosem mutatja ugyanazt az arcát, mindig újabb színeket és újabb mélységeket fed fel magából.

Bármilyen menyasszonyi ruhát is viselsz majd a nagy napon, biztosra veheted, hogy a Mariana rendkívül széles, magas minőségű kézműves kollekciója számodra is valódi kincseket rejt! A könnyedén kombinálható és gyakran szettben is megvásárolható ékszerek 18 karátos rose gold, sterling ezüst vagy ezüstfehér ródium fémbevonattal, antiallergén kivitelben készülnek, szemkápráztató színekben tobzódó kristályok, különleges ásványok, gyöngyök és kézműves üvegkristályokkal kombinálva.

Mariana karkötőket, fülbevalókat, nyakékeket, ékszerszetteket és anya-lánya szetteket is kínál, minden esetben élettartam garanciát vállalva.

„A szín, amit viselsz, rólad mesél: ki vagy és éppen, hogy érzed magad. A színek hatással vannak ránk: bennünk lüktetnek, átszövik mindennapjainkat. Az ebből fakadó pozitív élmények, érzelmek és álmok ihlették ékszereimet.”– Mariana

A különleges Mariana ékszerekről Hegedűs Dórát, a márka hazai képviseletének vezetőjét kérdeztük.

EC: Izraeli márkaként hogyan jutottak el a Mariana ékszerek Magyarországra?

Dóra: A Mariana 1997-ben debütált a divatékszer piacon. Az izraeli márka a dizájner nevéből ered: Mariana immár több, mit 20 éve komponál harmonikus szín- és anyagkombinációkat. Mára jelen van amerikai, európai, japán és ausztrál piacokon, most pedig már hazánkban is elérhető. Olyan márkát kerestünk, ami egyedi, különleges, nem fogható máshoz a hazai ékszerkínálatban. A magyar hölgyek – legyenek kislányok, fiatal nők, érett dámák és nagymamák – mindannyian találnak nálunk nekik tetsző ékszert, a változatos színek és stílusok miatt, melyek kitűnően kombinálhatók egymással. A Mariana egyedi ékszerek minden alkalmat különlegesebbé varázsolnak, legyen az esküvő, évforduló, születésnap vagy csak egy olyan nap, amikor úgy döntünk, megajándékozzuk saját magunkat.

EC: Milyen alapanyaghasználat jellemzi a Mariana ékszereket?

Dóra: Mariana ékszerek kizárólag a legmagasabb minőségű alapanyagokfelhasználásával készülnek. Minden darab egyedileg, gondos kézimunkával születik, majd tartós fémbevonatot kap: 18 karátos rose gold925 sterling ezüst vagy ezüstfehér ródium formájában. A Mariana törekszik arra, hogy a legjobb fémötvözetet használja, így biztosítva a magas minőséget és tartósságot, éppen ezért élettartam garanciát vállal mindennemű gyártási hiba esetén.

EC: Az ékszerkollekciók darabjai kivétel nélkül fantasztikus színekben tobzódnak. Milyen hatások inspirálják a tervezőt?

Dóra: Így igaz, a Mariana a színekről szól! Az ékszerek oly változatosak, mint maga a hangulat, melyet közvetítenek: kitűnő, kézzel csiszolt ásványok, szemet gyönyörködtető kristályok és gyöngyök, kézműves csiszolt üvegkristályok díszítik, felvonultatva a színek és anyagok végtelen variációját. Legfőbb múzsája maga a természet: Mariana utazásai során magába szívta a kelet varázslatos világát, Afrika lenyűgöző kontrasztjait, a nőiesség kifinomult árnyalatait.

EC: Milyen stílusú menyasszonyoknak ajánlod az ékszereket?

Dóra: Romantikus, letisztult, avantgárd, princess ….. szóval mindenkinek! Menyasszonyi kínálatunkban megtalálhatóak a könnyed, légies daraboktól kezdve, a romantikus, cizellált ékszereken át, a hangsúlyos, statement darabokig minden. Ha a bőség zavarában segítségre lenne szükségük a menyasszonyoknak, örömmel segítünk a választásban! Csak küldjenek egy fotót a ruháról, pár sort magukról és mi elküldjük személyre szabott ékszerajánlatunkat!

EC: Milyen lehetőségei vannak azoknak, akik fémallergiával küzdenek?

Dóra: Mivel minden ékszer antiallergén, nikkel- és ólommentes, így a fémallergiával rendelkezők is bátran élvezhetik a Mariana ékszereket nap, mint nap.

Esküvő Classic online
Szerző: Tóth Krisztina 2021. július 06.

Továbbiak a blogban
2021.04.19.
Tavasz típus vagy?
Ezekből a színekből válogass!

Velünk született színeink alapján négy alaptípusba tartozhatunk: tavasz, nyár , ősz vagy tél. Sokszor nem könnyű egyértelműen besorolni magunkat egy-egy típusba, ehhez adunk egy kis segítséget! Ebben a cikkben a tavasz típus kerül górcső alá! A tavasz típus külső jegyei alapján romantikus alkat. Általában ránézésre is megállapítható a szőke, törékeny, babaarcú lányokról, hogy a tavasz hírnökei: színei meleg […]

2021.04.20.
Segítsééééég!
Menyasszony vagyok!

Menyasszonyi ékszer - ékszerválasztó - segítünk a Nagy Nap előtt! "Mi lenne, ha az életet nem években mérnénk, hanem boldog pillanatokban?" Heike Faller Boldogság, öröm, eufória – megkérte a kezed álmaid férfija! Már aznap tervezed az esküvőd, jól tudod, hogy a legjobb helyszíneket, zenekarokat már egy évvel előtte le kell foglalnod. Rengeteg a teendő! Ruha, […]

2021.04.20.
Mi az a ródium bevonat?
Eszik vagy isszák?

Ha azt mondjuk nemesfém, rögtön az aranyra és ezüstre gondolunk. A ródium bevonat kevésbé elterjedt, pedig szintén a nemesfémek sorába tartozik. Az ezekkel a fémekkel bevont ékszerek nemcsak tartósak, hanem értékállóak is. A modern nő ékszerei oly változatosak, mint a ruhatára – ezért talán nem túlzás azt állítani, hogy megszámlálhatatlan divatékszert rejthetnek ékszerdobozai. A divatékszer […]

2021.07.19.
Szeretem színek: kékek-zöldek.
Rád hogyan hatnak?

Kék-zöld színharmónia: az örök klasszikusok közé tartozik. Vajon miért szeretik sokan és hogy van az, hogy mindenkinek jól áll? A ZÖLD a természettel szorosan kapcsolódó szín, amely a szeretetet, békét és kiegyensúlyozottságot sugallja. A KÉK szín szimbolizálja a reményt, bölcsességet és bizalmat, ugyanakkor a természetben a zöld szín-testvére:  a tengerek, óceánok és az égbolt színe. […]

Mariana Hungary Kft 2023 - Minden jog fenntartva
Bevásárlókosár
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0