Ismerd meg a Mariana világát

Kézműves ékszerek Izraelből: különleges ásványokkal, kristályokkal és gyöngyökkel, kézműves üvegkristályokkal kombinálva, nemesfém bevonattal.

A Mariana 1997-ben debütált a divatékszer piacon. Az izraeli márka a dizájner nevéből ered: Mariana immár több, mit 20 éve komponál harmonikus szín- és anyagkombinációkat.

Az ékszerek oly változatosak, mint maga a hangulat, melyet közvetítenek: kitűnő, kézzel csiszolt ásványok, szemet gyönyörködtető  kristályok és gyöngyök, kézműves csiszolt üvegkristályok díszítik, felvonultatva a színek és anyagok végtelen variációját. Legfőbb múzsája maga a természet: utazásai során magába szívta a kelet varázslatos világát, Afrika lenyűgöző kontrasztjait, a nőiesség kifinomult árnyalatait. Kirobbanó színérzéke és a régi-új váratlan fúziója mutatkozik meg gondosan megmunkált ékszereiben.

„A szín, amit viselsz rólad mesél: ki vagy és éppen hogy érzed magad. A színek hatással vannak ránk: bennünk lüktetnek, átszövik mindennapjainkat. Az ebből fakadó pozitív élmények, érzelmek és álmok ihlették ékszereimet.”

Minőségi alapanyagok

A Mariana ékszerek kizárólag a legmagasabb minőségű alapanyagok felhasználásával készülnek. Minden darab egyedileg, gondos kézimunkával születik, majd tartós fémbevonatot kap: 18 karátos rose gold, 925 sterling ezüst vagy ezüstfehér ródium formájában. Minden ékszer hypoallergén, nikkel- és ólommentes. A Mariana törekszik arra, hogy a legjobb fémötvözetet használja, így biztosítva a magas minőséget és tartósságot, éppen ezért élettartam garanciát vállal mindennemű gyártási hiba esetén (részletekért kattints ide). 

A színek és árnyalatok kimeríthetetlen variációja hívja életre a Mariana ékszereket, mert az életet teljes színeiben kell megélni!

Színek és kollekciók

A Mariana ékszer kollekciót a természet elemei inspirálták, telve pozitív energiával, amely áthatja viselőjét is. Minden évben két új kollekcióval bővül a kínálat, melyekben a nyakláncok, karkötők, fülbevalók és gyűrűk újabb színharmóniákat alkotnak. Egyedi stílusuk meghódította az divatékszerek világát: jelen van európai, amerikai, ázsiai, ausztrál és dél-afrikai piacokon is.

A színek és árnyalatok kimeríthetetlen variációja hívja életre a Mariana ékszereket, mert az életet teljes színeiben kell megélni!

Videó lejátszása