Gyakran Ismételt Kérdések

A Mariana ékszerek Izraelben készülnek, 1997-ben alapította a márkát Mariana, aki
a cég tervezője is egyben. Kézműves ékszereinkről és a Mariana-ról bővebben a
Bemutatkozás menüpontban olvashatsz.

A nyakláncok, karkötők és gyűrűk mérete állítható. A webshopban minden termék
leírásában megtalálod a pontos méreteket: a kristályok nagyságát milliméterben, az
ékszer hosszát centiméterben megadva. Méretismertetőnket itt találod.

Minden darab egyedileg, gondos kézimunkával születik, majd tartós fémbevonatot kap: 18 karátos rose gold, 24 karátos arany, 925 sterling ezüst vagy ezüstfehér ródium formájában. Minden ékszer hypoallergén, nikkel- és ólommentes (kivéve az arany bevonatot).

A Mariana ékszerek alapanyaga réz, ez kap különféle nemesfém bevonatot. Az ismert arany és ezüst plattírozás mellett a ródium is elérhető a Mariana ékszerek bevonatai között. A ródium karcolásálló, kemény, fényes ezüstfehér színű bevonatot eredményez, amely nem fog elszíneződni, oxidálódni vagy homályosodni. 

Annak érdekében, hogy minél tovább megőrizd ékszered eredeti fényét és minőségét, javasoljuk, hogy kövesd az Ápolási útmutatóban foglaltakat.

A vásárolt ékszeredet 2- 4 munkanapon belül szállítjuk házhoz Magyarország területén belül. Csomagszállító partnerünk a GLS Futárszolgálat. Részletekért kattints a Hasznos információk/Szállítási tudnivalók menüponthoz. 

Sajnos nem, egyelőre kizárólag belföldi rendeléseket tudunk fogadni.

A Mariana webáruházban kétféle módon tudsz fizetni:  Paylike kártyás fizetéssel és természetesen utánvéttel. Részletekért látogass el a Hasznos információk/Fizetési lehetőségek menüponthoz.

Ha a megvásárolt termék  bármilyen okból nem nyeri el a tetszésed, 14 napon belül visszatérítjük a teljes vételárat. Részletekért látogass el a Garancia, elállási jog menüponthoz.

Akár webshopunkban, akár ékszerboltban vásároltad meg az ékszert, a vásárlástól számított 1 év garanciát vállalunk. A számla és a jótállási jegy bemutatása szükséges. További részletekért látogass el a Garancia, elállási jog menüponthoz.